Hoe ga ik te werk

Een sessie duurt 1,5 uur, kost 80 euro en kan je met cash of Payconiq betalen. 

Ik werk individueel met tieners, jongeren en volwassenen. 

Sessies kunnen worden gegeven in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Voor de eerste afspraak bezorg ik je een intake-document dat jij mij ingevuld terugstuurt voor de eerste sessie. 

Hoe verloopt een sessie?

Eerst nemen we tijd om kennis te maken of bij te praten en beluister ik de vraag die je bij mij brengt. Bij de eerste sessie nemen we het intake-document door.  

Het tikken kan nu beginnen. Je zit in een zetel met je kleding aan en ik kom naast je zitten op een stoel. Terwijl ik je vragen stel tik ik met enkele vingers zachtjes op verschillende plaatsen op je hoofd, aangezicht, borstbeen, onder de arm en op je pols en hand. Af en toe geef ik korte opdrachten, bijvoorbeeld om iets na te zeggen of je iets voor te stellen. Zo gaan we gedurende ongeveer 40 minuten samen dieper in op een klacht of probleem.  

In de laatste 15 minuten van de sessie leer je de techniek zelf toe te passen zodat je tussen de sessies door kan tappen wanneer je gevoelens het overnemen of een uitdaging op je af komt. We bekijken soms ook wat een mogelijke ‘huistaak’ kan zijn.

Na één sessie kan je kleine veranderingen ervaren, voor blijvende transformatie zijn meerdere behandelingen nodig.

Vanaf de tweede behandeling kan je ook kiezen voor online sessies, eventueel in combinatie met behandeling in de praktijkruimte.

Locatie

Behandelingen gaan door in de praktijkruimte van
De Zijnsplek – Voetbalstraat 30, 9050 Gentbrugge.

In uitzonderlijke situaties is behandeling in jouw omgeving bespreekbaar.

Maak een afspraak

Heb je interesse om een traject op te zetten met een (klas)groep, neem dan contact op zodat we kunnen afstemmen en op maat werken van jouw groep.

Behandelingen gebeuren altijd op afspraak. Contacteer mij.

Je kan niet aanwezig zijn op een afspraak? Annuleren kan kosteloos tot 48 uur op voorhand. Bij laattijdige annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan uitsluitend telefonisch. Kom je op voicemail terecht, spreek dan een bericht in.